Приемам случаите с данни за руски шпионаж изключително тревожно, защото

...
  Приемам случаите с данни за руски шпионаж изключително тревожно, защото
Коментари Харесай

Партията на Малинов доказва, че сме троянски кон

 

 „ Приемам случаите с данни за съветски шпионаж извънредно обезпокоително, тъй като това не са изолирани случаи, а низ от авансово планувани феномени, които не престават десетилетия. Аз поздравявам, че ДАНС и Министерство на външните работи събраха сили и направиха нещо, само че то е извънредно малко и незадоволително. Но въпреки всичко е нещо и демонстрират, че и нашите служби работят, че и ние заедно Петко с мъжете работим с натовските съдружници, с цел да прекратим хибридната и основно агентурната съветска война, която се води против нас. Последните трима (руски шпиони - б.ред.), които екстрадираме, това е доста подозрително, че те са все в последната година, в края на мандата си и им остават още няколко месеца в България. След като този разузнавач е стоял 4 години в страната ни, той е извършил 80-90% от дилемите си. Какво разкритие? Ние ги пращаме последните три месеца да си изкарат отпуската “. Това съобщи членът на Атлантическия съвет в България Васил Данов пред ТВ Европа.

„ Службите могат да бъдат реформирани, само че липсва политическа воля. Правени са някакви опити, само че е свършена работата на половина “, сподели още Данов.

„ Създаването на русофилска партия е неповторимо събитие в европейската история и просвета. Аз не знам друга в страна да се е създавала партия, която да пази ползите на друга страна. Това извънредно безочливо деяние, което е нападение против българската държавност. Ако това се случи, то ще е знак и за Русия, и за целия свят, че сме пробита страна. Че ние в действителност сме троянският кон на Москва в НАТО и в Европейския съюз и си играем на народна власт, с цел да имаме право на байрак и на самостоятелност. Познавайки кой е Николай Малинов, той не би имал физически и механически благоприятни условия да прави шпионски действия. У нас обаче има задоволително закони, които да се занимават с хора, които не правят шпионаж, а са сътрудници на въздействие на непозната страна на българска територия ", разяснява Данов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР